مواد لازم
در 15 دقیقه آماده است.
مواد تشکیل دهنده:
چند مشت بیبی اسفناج
یک مشت کوچک نعنای تازه
یک مشت کوچک جعفری تازه
4/1 خیار خرد شده
عدس پخته نصف لیوان
2 قاشق غذاخوری کیپر
200 گرم توفو خرد شده
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت چاشنی شده با نمک و فلفل
سس آووکادو:
آووکادو 4/1
پیاز 1 عدد
یک مشت جعفری تازه
آب 1 لیمو
2 قاشق غذاخوری ماست 0 درصد
1 قاشق غذاخوری آب
نمک و فلفل
طرز تهیه
آووکادو، پیازچه، جعفری تازه، آبلیمو، ماست، آب، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت لزوم قوام را با آب بیشتری تنظیم کنید. اسفناج، نعناع و جعفری را درشت خرد کنید. آنها را با عدس سبز، خیار خرد شده و کیپر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
توفوی خرد شده را در مخلوط آرد ذرت چاشنی شده بپوشانید. توفو را در هوا سرخ کنید یا در ماهیتابه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و ترد شود. در صورت تمایل با کمی نمک اضافی مزه دار کنید.
توفوی ترد را به مخلوط سالاد اضافه کنید و نیمی از مخلوط خشک را برای باقیمانده غذا نگه دارید. 1-2 قاشق غذاخوری از سس آووکادو را روی سالاد بریزید و به آرامی بریزید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود.
فواید برای سلامت روده
این سالاد حاوی موادی مانند اسفناج ، نعناع، جعفری، خیار، عدس و توفو است که همگی سرشار از فیبر و مواد مغذی ضروری هستند. آنها سلامت گوارش را تقویت می کنند و به تعادل میکروبیوتای روده کمک می کنند.
ذخیره سازی
باقیمانده سالاد و سس را به طور جداگانه در ظروف در بسته در یخچال تا 2 روز نگهداری کنید. از سالاد تازه لذت ببرید یا آن را برای یک ناهار مغذی در حال حرکت بسته بندی کنید.
اگر برای ناهار بسته بندی می کنید، سس را جداگانه نگهداری کنید و در زمان ناهار اضافه کنید.


ممنونم برای طرز تهیه این سالاد
خوشحالیم که براتون مفید بوده. اگه درستش کردین، حتما نظرتونو برامون بذارید.
به نظر منم خوشمزه میشه